Pioneer – DJM A9

Oorspronkelijke prijs was: €3.224,65.Huidige prijs is: €3.085,50.

Algemeen

De nieuwe club-standaard van Pioneer DJ: de DJM-A9, een 4-kanaals DJ-mixer die de gouden standaard van zijn voorganger, de DJM-900NXS2, eindelijk overtreft in speelbaarheid, geluidskwaliteit en connectiviteit. Gloednieuwe componenten zoals ESS Technology 32-bits A/D & D/A converters bieden fantastische audioconversie zodat je klaar bent voor de nieuwe generatie van clubgeluid. Zo is de Pioneer DJ DJM-A9 echt een oplossing voor de professionele DJ die de beste geluidskwaliteit wilt voor het spelen voor clubs en festivals.

Geëvolueerde speelbaarheid

Ten opzichte van de DJM-900NXS2 zien we dat de DJM-A9 een hoge ‘speelbaarheid’ heeft.Zo heb je meer ruimte rond de EQ-draaiknoppen, heldere LED’s in de kanaalsectie en strakkere kanaalfaders. Ook is de DJM-A9 uitgevoerd met een MAGVEL FADER crossfader (derde generatie) voor soepele en stevig aanvoelende overgangen. Daarnaast heeft Pioneer DJ de functionaliteit van de Sound Color FX-feature verbeterd met een instelbare Center Lock. Hierdoor stopt de knop met draaien zodra je het midden hebt bereikt om te voorkomen dat je doorschiet en de tegenoverstaande parameter inschakelt.

Geavanceerde Beat FX

Met de Sound Color FX-feature kan je kleur geven aan de gehele sound, terwijl je met de Beat FX meer de beat kan manipuleren. Voor de doorgewinterde DJ is dit niets nieuws. Met de DJM-A9 brengt Pioneer DJ nieuwe geavanceerde Beat FX met touch bediening. Er is een kleurendisplay aanwezig met intuïtieve touch controls en 3 nieuwe Beat FX (naast de 14 standaard Beat FX) waarmee je kan spelen: Mobius, Triplet Filter en Triplet Roll.

Uitgebreide connectiviteit

De microfoonsectie is verbeterd met een speciale aansluiting met fantoomvoeding voor het aansluiten van een heldere condensatormicrofoon. Ook heeft de microfoonsectie drie nieuwe effecten en een reverb effect die je wanneer je wilt kan activeren om de klank van je stemgeluid te veranderen. Verder kan je tot twee PC/Mac-systemen tegelijk aansluiten en is er een Bluetooth-ontvanger aanwezig voor draadloze audio. De uitgebreide I/O-sectie kan je per kanaal toewijzen en er zijn twee koptelefoonaansluitingen aanwezig met hun eigen cue en volumeknoppen.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: PIO-DJMA9 Categorieën: , Tag: